Piaţa Centrală

Situată în centrul municipiului, pe strada Pieţei nr.1, se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 8500 mp care este împărţită pe zone destinate producătorilor agricoli, societăţilor comerciale, împărţite la rândul lor în sectoare după specificul produselor, cum ar fi sectorul de flori ori sectorul de lapte şi produse lactate.
Clădirea pieţei , cu o suprafaţă de aprox.8000 mp, conţine birourile administrative, spaţii de depozitare, grupuri sanitare, iar în hala de lactate sunt atât spaţii comerciale cât şi sectoare dotate cu vitrine frigorifice pentru producători.
De-a lungul timpului, pe lângă lucrările curente de întreţinere şi reparaţii, s-au făcut mai multe lucrări de modernizare, până când aceasta a ajuns să fie cu adevărat demnă de un oraş european şi să ofere condiţii civilizate, atât comercianţilor, cât şi cumpărătorilor.
În acest sens, numai în anul 2008 s-au alocat din bugetul local fonduri pentru modernizarea halei de lactate şi peste. S-au făcut recompartimentări, instalaţii de ventilaţie şi încălzire, precum şi dotări cu vitrine frigorifice noi.
Începând cu anul 2010, terasa de flori şi zarzavaturi a fost închisă cu tâmplărie şi acoperită, urmând modernizarea zonei de jos a pieţei din sectorul producători. Spațiul a fost închis cu tâmplarie de aluminiu şi geam termopan, s-a refăcut întreaga pardoseala cu plăci de granit. Pe timpul verii geamurile rabatabile se deschid asigurând ventilaţia, iar iarna conservarea căldurii.
Tot în această perioada s-a achizițonat de la Asociația Fotbal Club Municipal Bacău, un număr de 165 de module, situate și în prezent pe latura Pietonal, Piața Centrală.

ADMINISTRATORI:
MARDARE TATIANA
STAN CLARA

CONTACT:
Str.Pietei Nr.1
Telefon:0234/547.427

Obor Şerbăneşti

Situat la marginea oraşului, pe str.Trecătoarea Tecuciului nr.1, funcţiona pe vremuri ca târg de animale,cereale, unelte agricole şi alte produse de uz gospodăresc şi vestitul Iarmaroc de Sfântul Petru, o sărbătoare a oraşului, păstrată şi astăzi, dar, bineînţeles, sub altă formă.
În prezent, este destinat cu precădere comercializării autovehiculelor, care pot fi expuse pe o suprafaţă de aprox. 33500 mp, structurată pe parcele, delimitate de alei betonate. Este considerat şi apreciat drept cel mai mare târg de maşini din Moldova şi este utilizat şi de cei din judeţele învecinate, de la Vaslui până la Iaşi.
Tot aici există şi un depozit de material lemnos, o suprafaţă de teren destinată comercializării produselor folosite şi una destinată comercializării pieselor şi accesoriilor auto, a cauciucurilor auto.

ADMINISTRATOR:
VERMAN GELU

CONTACT:
Str.Trecatoarea Tecuciului Nr.1;
Telefon : 0234/535.111

Piaţa Sud

Situată pe strada Măsăşeşti nr.98- drumul European E85-, în partea de sud a oraşului, de unde şi denumirea, are profil agroalimentar cu activitate permanentă.
Platforma acoperită, situată între cele două hale, are o suprafaţă de aprox 9500 mp şi este sectorizată pe zone de producători şi zone de societăţi comerciale. Clădirea pieţei, de aprox 5400 mp, găzudieşte birouri administrative, spaţii de depozitare, grupuri sanitare.
Spaţiile de parcare situate la cele două intrări în piaţă, sunt utilizate atât de maşinile de marfă cât şi de persoanele care tranzitează oraşul şi se opresc pentru a cumpăra renumitele legume de Dieneţ sau Pânceşti ori zarzavaturi de la lipoveni.

ADMINISTRATOR:
CANCEL ANTONIN

CONTACT:
Str.Marasesti Nr.98
Telefon : 0234/519.443

Piaţa de Gros

Este o piaţă agroalimentară destinată comercializării en gross a produselor agricole, atât de producătorii agricoli cât şi de persoanele juridice.
A fost proiectată în 2005 şi realizată pe fostele amplasamente din Gherăieşti, unde vechea administraţie a oraşului dorea să facă sedii de firme de troleibuze. Primăria Bacău a recuperat clădirile, a amenajat spaţiile conform noii activităţi şi în 2007 a fost deschisă piaţa. În piaţa de gross s-au realizat 5 depozite de legume şi fructe, căi de acces pentru transport, pentru pietoni, s-au pus la punct utilităţile, de la instalaţiile de apă, canalizare, electrice, de telefonie, ventilaţie şi încălzire centrală. În cursul anului 2014, s-a asfaltat o suprafaţă de teren de aprox.1000 mp, pentru parcarea maşinilor de marfă.

ADMINISTRATOR:
DIACONU LUCICA

CONTACT:
Calea Moldovei Nr.76
Telefon : 0723/683.185

Bazarul Milcov

Este un târg specializat în vânzarea produselor industriale, situat pe str.Milcov nr. 86. Denumirea populară este “Bazarul ruşilor”, deoarece, după revoluţie, aici veneau în număr mare vecinii de peste Prut cu produse diverse, de la Polaroid până la gem de prune. Cu timpul aceştia au dispărut.
Pe o suprafaţă de aprox.1000 mp sunt amplasate structuri provizorii pentru comercializare produse industriale într-o gamă foarte variată. Sectorul vechituri ocupă o suprafaţă de aprox 70 mp, pe care sunt amplasate mese.

ADMINISTRATOR:
SARGU NECULAI

CONTACT:
Str.Milcov Nr. 93-95
Telefon: 0234/585.150